SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Allview oferă actualizare de software pentru tableta AX2 Frenzy

 Braşov, 9 iulie 2013. Posesorii de tablete Allview AX2 Frenzy au la dispoziţie, începând de astăzi, o nouă versiune a sistemului de operare Android 4.0.4. Printre beneficiile update-ului se numără aplicaţiile actualizate, funcţionarea mai bună a camerei şi îmbunătăţirea procesului de încărcare. Update-ul este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare, precum şi pentru stabilitatea crescută a software-ului tabletei. Procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei, www.allview.ro. 

 

Lansată în primăvara anului 2013, tableta Allview AX2 Frenzy îmbină armonios funcţiile variate cu un design economic, fiind adresată tuturor celor care îşi doresc o tabletă cu toate conectivităţile la un preţ avantajos. Tableta dispune de opţiuni utile precum 3G încorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigură fluididitatea necesară derulării aplicaţiilor.

AX2 Frenzy rulează sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Conexiunea 3G oferă acces la internet în orice moment şi permite distribuirea rapidă a pozelor şi clipurilor video pe reţelele de socializare sau urmărirea celor mai noi videoclipuri.

Tableta poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 599 de lei. Mai multe informaţii despre Allview AX2 Frenzy şi despre procedura de update a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro .

 Despre Allview Mobile România

 Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.


                                                   


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2013-07-10 22:36:19

Via: www.allview.ro
Citeste mai multe despre:  Software UpdateAllview;
Stire despre:  Allview AX2 Frenzy;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 4 minus 1?: