SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Apple patenteaza o noua metoda pentru deblocarea dispozitivelor iOS

În cazul în care vechile coduri PIN sau parolele nu sunt destul de bune pentru dumneavoastra, atunci, probabil, o nouă metodă de deblocare un dispozitiv iOS de la Apple va permite în curând să utilizați mai multe moduri creative de a bloca telefonul sau tableta.

Desigur, nu e absolut nici o garanție că Apple va pune în aplicare această metodă, în versiunile viitoare ale iOS, dar o cerere de brevet de inventie a  aparut recent ce  descrie cum ar putea funcționa în detaliu noua tehnologie. În loc sa vi se ceara să introduceți un cod PIN sau o parolă, utilizatorul va trebui să identifice un obiect sau obiecte dintr-o imagine care este afișată pe ecran. Prin aspectul acesta, în scopul de a stabili această metodă de deblocare mentionata mai sus, aparatul va trebui să acceseze propriul spațiu de stocare al imaginilor, și vă va solicita să adăugați câteva cuvinte cheie care descriu aceste imagini. De fiecare dată când încercați sa  deblocati  aparatul., este posibil să existe o altă imagine afișată. Veti putea debloca  aparatul fie prin tastarea fie prin tastarea cuvântului necesar.

Va  place aceasta metoda de deblocare noua? Ati  doriți să-l utilizați daca  Apple va decide să-l adauge pe noile dispozitive  iOS?

Iată rezumatul din cererea de brevet:

Se prezinta tehnici de autentificare a unui utilizator al unui dispozitiv de calcul (de exemplu, tableta, desktop, laptop). În scopul de a acorda accesul la oricare dintre serviciile oferite de dispozitivul de calcul, se afișează, pentru utilizator, una sau mai multe imagini care sunt stocate pe dispozitivul de calcul. Utilizatorul este obligat să identifice cu exactitate unul sau mai multe obiecte reprezentate în una sau mai multe imagini, în scopul de a avea acces la dispozitivul de calcul. Dispozitivul de calcul nu este necesar să fie conectat la niciorețea in momentul in care se realizeaza autentificarea. Datele de autentificare, care sunt  asociate cu obiectele din fiecare  imagine afișată  au fost stabilite anterior pe un alt dispozitiv de calcul și apoi furnizate dispozitivului  de calcul echipat cu noua tehnologie de deblocare.


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2013-02-11 22:58:51

Via: phonearena.com
Sursa: USPTO    Unwiredview.com
Citeste mai multe despre:  Apple;
Stire despre:  Apple iPadApple iPhoneApple iPhone 5Apple iPad 3;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 3 inmultit cu 3?: