SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Butoane virtuale pe lateral pentru viitoarele dispozitive Apple

 O multime de zvonuri circula in ultimul timp cu privire la compania din Cupertino. Si pe buna dreptate, intrucat toata lumea este inca in febra Apple Watch. Printre zvonurile de pe piata va spuneam zilele trecute despre implementarea afisajelor Force Touch pentru viitoare dispozitive iPhone iar astazi va aduce in atentie un nou patent oferit celor de la Apple.

Noul patent a fost oferit de cei de la USPTO si ne face sa credem ca Apple lucreaza la un dispozitiv ce va dispune de afisaje flexibile, pentru a putea implementa butoane virtuale pe lateralelel dispozitivului, butoane care isi pot schimba proprietatile in functie de ce faceti cu dispozitivul.

Descrierea patentului ne aduce la cunostinta faptul ca dispozitivul ar putea dispune de unul sau de mai multe afisajle laterale, montate sub o textura transparenta de sticla sau plastic. Sub acest strat clar, Apple intentioneaza sa instaleze un strat sensibil la atingere care va inregistra introducerea de date ./ comenzi ale utilizatorului, in timp ce afisajul ii va oferi utilizatorului indiii vizuale cu privire la scopul butonului in cauza, fie ca vorbim despre un buton de fotografiere sau daca este vorba de un controler virtual pentru un joc.

Se presupune de asemenea ca tehnologia patentata ar putea avea o forma planara, ceea ce ii vapermite sa acopere complet dispozitivului. Mai mult decat atat, se discuta chiar despre renuntarea completa la butoanele fizice.

Am mai auzit si faptul ca Microsoft intentioneaza sa foloseasca o tehnologie oarecum similara pentru dispozitivul care nu a reusit sa ajunga pe piata de consum – misteriosul McLaren. In acelasi timp, Samsung este deja pe aceasta piata din momentul in care a lansat Galaxy Note Edge si S6 Edge.

 


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-03-12 23:59:07

Via: Phonearena.com
Sursa: PatentlyApple
Citeste mai multe despre:  Mini Apple iPadApple iPhoneApple;
Stire despre:  Apple iPhone 6Apple iPhone 6 PlusApple iPhoneApple iPad;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 inmultit cu 2?: