SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Carcasa pentru iPhone 5 ce protejeaza impotriva temperaturilor extreme

In timp ce carcasele pentru telefoane pot fi comercializate in diferite marimi si dimensiuni, majoritatea dintre acestea sunt proiectate pentru a proteja dispozitivele de zgarieturi, indoituri si caderi de la diferite inaltimi.  Carcasele Salt pentru iPhone 5 sunt putin diferite, acestea oferint o protectie termica pe langa una fizica. De ce este acest lucru important? Pentru ca un smartphone se poate opri sau poate fi avariat considerabil daca este expus la o sursa de caldura extrema. iPhone 5, de exemplu, functioneaza intre 32 si 95 de grade F, dar se poate defecta daca temperature scade sau creste preamult. Mai mult, variatiile de temperaturi extreme excesive pot scurta considerabil durata de viata a bateriei pentru un dispozitiv mobil.

In mod norla, carcasele Salt functioneaza prin izolarea caldurii, dar modul in care o face este putin mai complicat decat v-ati putea astepta. De fapt, acestea folosesc aceleasi materiale pe care le folosesc cei de la NASA pentru echipamentul pe care trebuie sa il protejeze de obiectele ce emit temperaturi ridicate.  Multumita acestor cunostiinte si a tehnologiei de reducere a caldurii in straturi, Salt reuseste sa jongleze putin cu legile termodinamicii. Acestea arata si destul de bine. Disponibile pe culori cum ar fi rosu, verde, gri, maro si negru, Salt este pana la urma un mic accesoriu ce reuseste sa va protejeze dispozitivul si in acelasi timp sa va faca sa aratati sic.

Dar inainte ca aceste carcase pentru iPhone 5 sa ajunga pe piata, producatorii acestora au nevoie de ajutorul dumneavoastra. Aici intervine strangerea de fonduri - cei interesati in achizitia unei asemenea carcase pot sustine proiectul via KickStarter. Daca suma de $27000 este atinsa inainte de termenul limita din 23 septembrie, atunci aceiasi ce au sustinut proiectul vor prima carcasa pana la sfarsitul lunii septembrie. pentru mai multe detalii accesati link-ul sursa pentru a ajunge pe pagina celor de la KickStarter.  

  


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2013-08-23 23:50:42

Via: Phonearena.com
Sursa: KickStarter
Citeste mai multe despre:  IPhoneAccesorii;
Stire despre:  Apple iPhone 5;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 minus 1?: