SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Liquipel 2.0 pregatit sa impermeabilizeze Apple iPhone5 sau Samsung Galaxy S III

 Anul trecut, o companie numita Liquipel a uimit multimea la CES atunci cand a aluat un servetel stropit cu o solutie de impermeabilizare si l-a aruncat  in apa. Lichidul, dupa cum am observat anul trecut, l-a acoperit protejandu-l. O luna mai tarziu, la MWC, compania a facut aceeasi demonstratie, cu un smartphone,  aruncat intr-un bol cu apa, dispozitivul nu a suferit nicio deteriorare.

Acum, la CES 2013 este disponibil Liquipel 2.0. Folosind un proces patentat, compania pune telefonul intr-o camera vidata, unde se aplica nanocoating sub forma de vapori, creand un o protectie la nivel molecular. Dispozitivul este tratat watersafe pentru ani de zile. Si in timp ce formula originala a parut sa functioneze bine, Liquipel 2.0, este declarat a fi de 100 de ori mai eficient. Nanocoating, nu numai ca protejeaza in afara aparatului, acesta protejeaza, de asemenea, componentele electronice din interiorul dispozitivului.

Un lucru important  a fost schimbat si anume modul in care va puteti trata telefonul. Anul trecut, trebuia sa trimiteti aparatul la o societate si sa asteptati pana se intorcea. Acum, pentru 2013-2014, Liquipel intentioneaza sa deschida locatii in mall-uri, iar primua astfel de locatie va fi la West Edmonton Mall. Compania va incasa 60 dolari pentru tratamentul modelelor specifice, cum ar Apple iPhone 5 si Samsung Galaxy S III. Pentru o lista completa de modele ce vor putea fi tratate, verificati linkul sursa.

Se pare a fi un proces similar cu cel pe care il utilizeaza P2i pentru a proteja Motorola Droid RAZR HD si Motorola Droid 4. Aceste modele sunt considerate rezistente la apa si pot respinge apa de ploaie sau dintr-o stropire.

Citeste mai multe despre Liquipel la CES 2013 aici.


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2013-01-08 22:23:08

Via: phonearena.com
Sursa: Liquipel    Slashgear
Citeste mai multe despre:  SamsungAppleCES2013;
Stire despre:  Apple iPhone 5Samsung I9300 Galaxy S III Black;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
  mariana: (2010-01-25 19:02:07)
am allview chroma dual sim nu am avut nici o problema cu el,l-am scapat pe gresie nu are nimic, semnal are in orice retea,iar muzica o asculti ca de la cd player
 raspunde

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 4 minus 1?: