SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Nokia Lumia 1020 disponibil online la AT & T chiar de azi

AT & T tocmai a inceput sa vanda Nokia Lumia 1020, cel mai nou dispozitiv Windows Phone 8, anuntat oficial la inceputul acestei luni. Acesta a fost disponibil pentru pre-comanda din 16 iulie, iar unii dintre cei care l-au pre-comandat deja, l-au primit cu câteva zile în urmă.

După cum probabil știți deja, al doilea cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA, oferă noul Lumia pentru 299.99 de dolari pe baza de contract.

 

Dispozitivul poate fi cumparat on-line în negru, alb sau galben, iar o versiune roșu ar putea fi introdusa, la un moment dat.

 

 

Lumia 1020 este cel mai scump telefon WP8 în SUA, si i se alatura alte doua smartphone-uri la fel de scumpe din panelul actual de la  AT & T, iPhone 5 32GB si IPhone 5 64GB, care chiar il devanseaza, deoarece costurile acestor dispozitive sunt de 399 dolari pe baza de contract.

Justifica Lumia 1020 pretul de 299.99 dolari? Poate. Aproape toate comentariile considera camera de pe Lumia 1020, ca fiind ,,cea mai buna' dintre toate cele care au echipat pana acum un smartphone. Este o camera de 41MP PureView cu lentile Carl Zeiss, stabilizator optic de imagine, flash Xenon, zoom și fără pierderi (atât pentru fotografii cat și pentru video). Veți reuși cu siguranță să faceti fotografii la o calitate nemaiintalnita anterior la un telefon.

Lasand camera deoparte, Lumia 1020 este similar, ca si specificatii, cu Lumia 920 (vândut de către AT & T pentru o vreme), Lumia 928 (disponibil la Verizon), și Lumia 925 (oferit de T-Mobile). Dar are un plus: 2GB de RAM, în loc de 1GB pe alte dispozitive Lumia.

În cele din urmă, totul depinde de cât de mult aveti nevoie de telefonul cu cea mai buna camera, realizat vreodată. Dacă il vreti cu adevarat, probabil nu veti regreta, cheltuind cei 299.99 dolari.

Cu doar două zile în urmă, AT & T a început să ofere un alt smartphone Nokia: Lumia 520. Aceasta, este un dispozitiv entry-level si este oferit doar clienților GoPhone, la pretul de  99.99 dolari (desigur este necesar un contract), coincidenta sau nu, acesta este cel mai ieftin receptor WP8 din SUA.

Nu este clar când Lumia 1020 va sosi si  în Europa și pe alte piețe, acest lucru ar trebui să se întâmple cândva în august sau septembrie, oricum noi va vom anunta, deindata ce vom afla.


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2013-07-26 23:18:56

Via: unwiredview.com
Sursa: att.com
Citeste mai multe despre:  NokiaAT & T;
Stire despre:  Nokia Lumia 928Nokia Lumia 925Nokia Lumia 1020;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 3 inmultit cu 3?: