SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

O adevarata "caramida" de smartphone: Mobiado Grand Touch Executive

Va amintiti de momentele în care am folosit termenul "caramida"  pentru a ne  referi la telefoanele noastre mobile? Insa receptoarele noastre au început sa fie din ce in ce mai mici, mai subtiri mai elegante, iar denumirea data in gluma s-a stins usor.

Ei bine, dacă aveți o grămadă de bani cu care nu aveti ce face, ați putea fi în curând în măsură să dețină o caramida de marmura reala reperzentand un  smartphone in propriul dumneavoastra buzunar. Iar acest lucru este disponibil doar prin amabilitatea unei firme  producatoare de dispozitive de lux, anume Mobiado .

Cu cativa  ani în urmă, Mobiado a trimis un comunicat de presă, cu o imagine a unui concept de telefon CPT001, realizat dintr-un bloc solid de marmură:

 

Am zâmbit cu toții , am ridicat din umeri,  am mentionat in articole scurte stirea, și cu promptitudine am uitat despre asta. Doar o alta fantezie ciudata a unui  designer excentric .

Sau cel puțin așa am crezut.

Ei bine, se pare că Mobiado a vorbit serios despre telefon din marmură. Tocmai au trimis un alt comunicat de presă, susținând că primul lor telefon mobil Grand Executive Touch bazat pe conceptul CPT001 și făcut dintr-un "material de piatră hibrid", este aproape gata.

 

E drept, Mobiado încă nu poate sa ne arate un telefon functional. Ceea ce arata este doar  un sasiu de piatră și o colecție de piese.

Dar acum am devenit cu adevarat  interesati de acest lucru, domnilor. Chiar dacă vom  fi  în măsură doar să-l admiram într-un anumit stand exclusivist la un târg de milionari.

Acum puteti  să ne oferiti  niste poze reale si mai multe detalii despre acest  touchscreen de safir, șuruburi de aur și alte chestii pentru a putea visa cu ochii deschisi cu adevarat?


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2012-10-16 22:47:40

Via: Unwiredview.com

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
  : (2008-06-27 00:00:00)

 raspunde
  : (2009-04-20 20:09:49)
Noutati!!! http://www.potrivit.net/index.php?user=copacel
 raspunde
  : (2009-04-20 20:10:39)
Super! Sony Ericsson K330 http://www.potrivit.net/index.php?user=copacel
 raspunde

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 1 plus 2?: