SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

O noua aplicatie ajuta la imbunatatirea duratei de viata a bateriei de pe iPhone Apple a 5 sau Apple iPhone 4S

Intrucat acumulatorului pe Apple iPhone nu poate fi scos, pastrarea unei celule incarcate la valoarea initiala nu va fi posibila. Exista insa mai multe moduri de a imbunatati bateria de pe Apple iPhone, inclusiv Juice Pack morphie, care ofera protectie cu bateria incorporata.

Acesta nu este inca disponibil pentru Apple iPhone 5, Juice Pack este o modalitate foarte buna de a proteja telefonul si in acelasi timp de a obtine o durata de viata extinsa a bateriei. Dar ce se intampla daca nu doriti sa va cheltuiti bani pentru a cumpara asa ceva, sau in cazul in care aveti un Apple iPhone 5?

In acest caz, s-ar putea sa doriti sa incercati o aplicatie numita Battery by Lurie Lurceac.

Cu o interfata foarte frumoasa, Battery, va ofera o serie de statistici interesante, cum ar fi timpul necesar pentru a incarca complet telefonul. Primul ecran va indica timpul scurs, ruland o anumita sarcina pana la descarcarea completa a bateriei. In cazul in care aplicatia va spune ca mai aveti doar 10 minute ramase pentru a viziona pe YouTube, veti sti ce clipuri puteti vizualiza si ce trebuie sa evitati. Aplicatia va estima timpul de conversatie pentru 2G sau 3G. Cunoscandu-le, aceste informatii pot fi importante, mai ales daca utilizati iPhone-ul pentru mediul de afaceri. Sigur nu este elegant si nici potrivit sa vi se descarce telefonul atunci cand aveti o conversatie interesanta cu un partener de afaceri sau cu un client, Nu?

Pe langa oferirea destatistici suficiente pentru a va ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza cu privire la modul cel mai bun de gestionare a bateriei pe iPhone, aplicatia va va da, de asemenea, sfaturi si recomandari, cum ar fi: amintindu-va sa dezactivati Wi-Fi atunci cand nu il utilizati , sau va spune ca reducerea luminozitatii ecranului va contribui la sporirea duratei de viata a bateriei.

App Battery este disponibila ca un download gratuit de pe iTunes si este disponibila pentru Apple iPhone 5 si Apple iPhone 4S. Asigurati-va ca aveti bateria incarcata suficient inainte de a incepe descarcarea aplicatiei pe receptor!


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2012-12-30 09:35:40

Via: phonearena.com
Sursa: iTunes    RedmondPie
Citeste mai multe despre:  Apple iPhone;
Stire despre:  Apple iPhone 5Apple iPhone 4S;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
  : (2009-01-27 10:03:18)
foarte prost telefonu ....l-am scapat si acum nu mai merge!!!
 raspunde
  DOREL: (2009-04-11 16:34:39)
cine e prost, de fapt? telefonul ? sau cine l-a scapat? :))
 raspunde

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 3 adunat cu 1?: