SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Pebble Time strange 20 de milioane de dolari pe KickStarter cu o zi inainte de termenul limita

 Prima data cand Pebble a venit in lumea Kickstarter sa propuan o idee, acesta a adunat $100000 in primele cateva ore. A reusit sa adune o suma impresionanta de $10.2 milioane si a primit comenzi pentru 85 de mii de unitati. Pebble Watch a ajuns sa creeze un nume in industria accesoriilor smart.  Spunem acest lucru intrucat compania a reusit sa finalizeze anul trecut dupa ce a livrat 700000 de unitati din Octombrie pana in decembrie. Acesta a fost depasit numai de Samsung care a reusit sa comercializeze 1.2 milioane de unitati.

Dar va prezentam o informatie si mai interesanta. Urmasul lui Pebble Watch, cunoscut ca si Pebble Time a reusit sa stranga $20 milioane pe Kickstarter, devenind cel ami bine finantat dispozitiv din istoria KickStarter. Pebble Time a reusit sa stranga 1 milion de dolari finantare in primele 49 de minute.

Dupa ce dispozitivul initial si-a atins suma limita necesara, acesta a fost transmis in etapa de productie si vanzare. O versiune de otel a acestui dispoziitv, Pebble steel a fost adaugat ulterior. Acum este timpul pentru Pebble Time ce dispune de un afisaj color e-paper, spre deosebire de predecesorul sau ce dispunea de un afisaj monocolor. Exista de asemenea si un microfon pe noul dispozitiv, oferindu-le utilziatorilor sa inregistreze mesaje vocale de mici dimensiuni. Noul model este mai usor si cu 20% mai subtire, iar sistemul de operare Timeline va permite sa vizualizati sarcinile curente si sa programati sarcini pentru viitor. De asemenea va permite sa analizati evenimentele finalizate in trecutul apropiat. Timeline OS va ajunge si pe primul Pebble Watch prin intermediul unei actualizari.

Modelele Pebble time vor putea fi comercializate la un pret incepand de la $199, dupa luna Mai. Pebble Time Steel va fi comercializat la un pret de $299, si va fi livrat incepand cu luna Iunie. Asa cum va spuneam, $20 milioane au fost stranse pentru dispozitivele Pebble Time iar perioada de finantare are termenul limita in cursul acestei dupa-amieze. Daca va ganditi ca noul dispozitiv nu va dispune de aplicatii dedicate, trebuie sa va spunem si faptul ca taote cele peste 6500 de aplicatii disponibile pentru primul Pebble vor putea fi incarcate si folosite si pe noul Pebble Time. 


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-03-28 23:46:55

Via: Phonearena.com
Citeste mai multe despre:  SmartWatchSamsungAccesorii;
Stire despre:  nu exista tag

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 minus 1?: