SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Sony smartwatch 3 cu noua curea de metal – primele impresii

 In ceea ce priveste dispozitivele Android Wear, Sony Smartwatch 3 dispune de o serie de caracteristici pe care celelalte dispozitive nu le impartasesc.

Din punct de vedere al stilului, Smartwatch 3 ar putea sa nu iasa in evidenta, asta daca nu optati pentru recent anuntata curea de metal.  In cadrul CES 2015, Sony a anuntat noua schimbare de stil pentru dispozitivul in cauza.

Programat sa ajunga pe rafturi incepand cu luan viitoare, este uimitoare schimbarea pe care o face bratara metalica. Daca cureaua din silicon putea fi considerata de multe ori neadecvata pentru o ocazie speciala, cureaua din metal face ca ceasul oferit de Sony sa fie un accesoriu adecvat pentru o seara in oras.

Smartwatch 3 dispune de propriul sau GPS, NFC si este singurul dispozitiv care este Wi-Fi Ready ( functie ce va fi activata in viitorul apropiat). Sony a facut eforturi considerabile pentru a crea aplicatii care pot fi incorporate in Smartwatch 3.

Preturile pentru dispozitivul in cauza nu au fost anuntate pana acum, dar ni s-a spus ca dispozitivul va avea un pret de $299.99. Pentru cei care au achizitionat deja un Smartwatch 3, este un lucru bun faptul ca ceasul in sine poate fi detasat de la cureaua acstuia, iar asta inseamna ca il puteti folosi cu ce curea doriti. Preturile pentru accesoriul individual – cureaua – nu a fost anuntat pana acum dar ar trebui sa aflam cat de repede aceste informatii.

Pe langa aceasta curea, Sony lucreaza si la un nou suport pentru Smartwatch 3 care va putea fi folosit cu orice curea de 24 mm.

Exceptand acest nou accesoriu, Smartwatch 3 ramane neschimbat, cu un afisaj de 1.6 inch cu o rezolutie de 320 x 320, o bateire de 420 mAh, 4 GB spatiu de stocare si Bluetooth 4.1. Cu toate acestea, conexiunile mentionate maid evreme, GPS, NFC si Wi-Fi reprezinta un avantaj pentru dispozitivul in cauza comparativ cu competitia din lumea Android Wear.

 

 


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-01-09 23:35:50

Via: Phonearena.com

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 inmultit cu 2?: