SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Un Exploit al iOS7 le permite altora sa realizeze apeluri cu telefonul dvs Apple iPhone blocat

O eroare de securitate pentru iOS 7, le permite altora sa initieze apeluri voce de pe dispozitivul dumneavoastra iPhone, chiar daca acestia nu stiu codul PIN pentru lockscreen. Tot ceea ce e nevoie este sa se ajunga la consola de apel de urgenta, sa introduca un numar de telefon si sa apese butonul de apelare. Da! Telefonul se va bloca si se va reseta, dar numarul de telefon introdus va fi totusi apelat. Asta este valabil si pentru numerele internationale sau cele premium. 

Daca asta nu este destul de rau, exista de asemenea un exploit care ii permite unui necunoscut sa vizualizeze toate imaginile din galeria dumneavoastra si chiar sa posteze pe mediile de socializare folosind controlul lockscreen centru pentru a avea acces la galerie. Folosind functia de distribuire a telefonului, un strain poate sa va controleze contul de email, Twitter, pagina de Facebok sau contul Flickr. 

Chiar daca Apple are iOS 7.0.1 aproape gata, aceasta actualizare se ocupa de doar cateva erori date de interfata Touch UI pentru senzorul de amprenta. Asta inseamna ca va trebui sa asteptati cel putin pentru iOS 7.0.2 pentru ca aceasta problema sa fie remediata. Anularea COntrol Center va poate ajuta sa nu vi se urmareasca fotografiile, dar nu puteti anula emergency Dialer.

Probabil cea mai sigura solutie care va va garanta ca nimeni nu va acceseaza impotriva vointei dispozitivul Apple iPhone este sa restrictionati accesul altor persoane la el, fizic. Asigurati-va ca stiti unde se afla dispozitivul dumneavoastra in orice clipa si nu le permiteti strainilor sa il imprumute pentru a efectua un apel. Sa speram, iOS 7.0.2 va rezolva aceste probleme. 

Mai jos vedem un filmulet legat de acest subiect.autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2013-09-22 23:22:55

Via: Phonearena.com
Sursa: KaramDaoud    Forbes
Citeste mai multe despre:  AppleIOS;
Stire despre:  Apple iPhone 5Apple iPhone 5CApple iPhone 5S WhiteApple iPhone;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 inmultit cu 2?: