SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Vodafone lanseaza seria de telefoane Catwalk Collection


Vodafone lanseaza seria de telefoane Catwalk Collection

Operatorul Vodafone revine cu o noua serie de telefoane sub brand propriu denumita sugestiv Catwalk Collection. Primele terminale din serie vor fi modelele 541 Touch, 533 si altele orientate pe segmentul fashion.
vodafone
vodafone
vodafone
Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din lume, a anuntat nu mai putin de opt telefoane noi care vor fi in curand disponibile sub marca proprie. Primul telefon va fi Vodafone 533 ce va veni in mai multe variante, printre care Catwalk Red, Vodafone 533 Catwalk Lady (desenat de artist Tomek Sadurski, un artist cunoscut din Berlin), si Vodafone 533 Catwalk Crystal. Ele impartasesc aceleasi caracteristici tehnice: 176 x 220 pixeli Display, Bluetooth 2.0, radio FM, Vodafone Mail, 1.3 MP aparat de fotografiat, si conectivitate tri-band GSM / EGE.

vodafone
Vodafone 541 2G Touch - este primul lor telefon cu touchscreen. Acesta va fi disponibil in intreaga Europa la oferta pre-pay, in patru variante de culori: negru, roz, alb si rosu. Caracteristicile includ: un display de 2,4 inch QVGA, Touch UI, MMS, browser WAP, radio FM, si camera foto de 1.3 megapixeli.
vodafone
Vodafone 840 3G Touch - va dispune de conectivitate 3G, un display QVGA de 2.8 inch, touch UI, 2 MP aparat de fotografiat, Web browsing, music player si alte functii multimedia.
vodafone
Vodafone 1240 - este un terminal cu tatatura QWERTY si vine dotat cu un display QVGA, Visto e-mail push, 2 MP aparat de fotografiat si 3G HSDPA.
vodafone
Vodafone 540 - este un telefon simplu, cu un display TFT de 2 inch, 2 MP aparat de fotografiat, e-mail, Opera Mini, MP3 player si radio FM. Acesta va fi lansat tot la oferta pre-pay.
vodafone
Vodafone 340 - un alt clasic, simplu, e prezentat ca "cel mai accesibil telefon cu camera foto din gama". Dispune de o camera VGA, 1.8 inch display, Opera Mini si radio FM.
vodafone
Sursa: vodafone
Stire postata astazi: 05.09.2009 de Robert C.

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 minus 1?: