SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Probabil cea mai convenabila metoda de a transfera fisiere de pe PC la Android

Cea mai populara aplicatie de tip File Manager functioneaza foarte bine cu toate tipurile de sarcini care implica reteaua si transferul de fisiere. Ca întotdeauna exista loc pentru imbunatatiri, cativa pasi ar putea fi eliminati si transferul de fisiere ar putea deveni foarte usor.

 

Solutia propusa pentru transferul de fisiere de pe PC pe smartphone-ul Android este facuta de catre CTrox si este numit FilePush. Aplicatia functioneazã cu contul Google pe care il  utilizati pe dispozitivul Android. Acesta detecteaza si directioneaza fisiere catre smartphone, fie direct, fie prin intermediul unitatii Google. Pentru a functiona, trebuie sa  instalati software-ul client pe PC. Odatã ce ati instalat trebuie sa va logati folosind contul dvs. Google, selectati conexiunea si porniti aplicatia Android pentru ca smartphone-ul sa fie descoperit. Asta este cam tot ceea ce trebuie sa faceti. Setarile software pentru PC va permite sa selectati doua actiuni in contextul in care vor fi utilizate pentru a transfera fisiere. Puteti fie sa selectati un fisier  sau mai multe care urmeaza sa fie transferate prin actiunea click dreapta.

 

Interfata aplicatiei Android este foarte frumoasa si usor de utilizat. Progresul transferului va aparea intr-o notificare ºi aplicatia listeaza toate fisierele pe care le-ati transferat cu succes (sau nu) . Bara de acþiune are butoane care se pot utiliza pentru a muta, sterge sau partaja fisierele. Setãrile de meniu va permit sa alegeþi daca fisierul se sterge definitiv sau doar este eliminat atunci cand utilizati opþiunea de stergere si dosarul pentru fisierele transferate.

 

FilePush se o solutie foarte convenabila pentru transferuri de fisiere. Aplicatia este oferita la un pret foarte convenabil de aproximativ 1 $.

 

 

Sursa:androidpipe.com

Stire postata: 21.06.2012

Autor: Pasnicu Madalina

data: 2012-06-21 20:50:33

Citeste mai multe despre:  Android;
Stire despre:  nu exista tag

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 3 adunat cu 1?: