SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Sony Mobile lanseaza Xperia Miro si Xperia Tipo - smartphone-uri elegante, distractive si usor de utilizat

Sony a anuntat doua noi smartphone-uri Xperia , Xperia Miro si Xperia Tipo. Xperia Miro este un smartphone subtire si elegant, disponibil intr-o gama de culori variate, cu integrare a Facebook-ului in datele de contact, galerie foto si player muzical, plus tehnologia audio Sony xLOUD pentru un sunet clar si puternic. Xperia TIPO este proiectat pentru a fi usor de utilizat si sa permita consumatorilor sa obtina cele mai multe de la smartphone-urile lor - fie navigarea pe Web, partajarea imaginilor sau descarcarea de aplicatii. Xperia Tipo va fi, de asemenea disponibil intr-o versiune dual SIM - Xperia tipodual -, astfel incat clientii sa poata comuta tarifele cu doar o atingere pentru a ramane pe planul cel mai rentabil. Ambele smartphone-uri vor fi lansate la nivel global in calendarul Q3, 2012.

               

 

"Xperia Miro si Xperia Tipo sunt pentru clientii care cauta experiente de divertisment si de functionalitate asociate cu high-end-ul de smartphone-uri Android", a spus Calum MacDougall, director de marketing la Sony Xperia Mobile Communications. Xperia Miro este pentru cei care doresc un mediu social integrat si o experienta muzicala, in timp ce Xperia Tipo este pentru cei care doresc sa beneficieze de un smartphone pentru prima data plecand de la un telefon caracteristic."

 

 

Xperia Miro - smartphone-ul sociabil si distractiv de la Sony

  Xperia Miro este un smartphone subtire, elegant, cu Facebook integrat. Utilizatorii sunt avertizati cu privire la mesajele noi primite si actualizarile prin iluminare colorata, poate cu usurinta folosi videochat-ul, cu camera din fata de care dispune. Pentru a oferi muzica buna, Sony are integrata tehnologia audio Sony xLOUD , care ofera un sunet clar si puternic. Xperia Miro vine pre-instalat cu aplicatia Music Unlimited de la Sony Entertainment Network, oferind acces instant la milioane de melodii.

                         

 

Xperia Tipo – smartphone-ul accesibil si usor de utilizat

 Xperia Tipo ofera o experienta simpla si usor de utilizat, vizează clientii care, poate cumpa primul lor smartphone. Cu un ghid de set-up, o aplicatie build-in care permite utilizatorilor sa monitorizeze utilizarea datelor, o baterie excelenta cu o durata mare de viata si ultima platforma Android - Ice Cream Sandwich - clientii pot avea cea mai mare experienta a smartphone-ului lor.

 

 

Sursa: sonymobile.com

 Stire postata: 22.06.2012

Autor: Pasnicu Madalina

data: 2012-06-22 18:00:21

Citeste mai multe despre:  Sony;
Stire despre:  nu exista tag

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 1 plus 2?: