SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Hands On – World of Tanks Blitz

 Tancuri, tancuri si … iarasi tancuri, aceasta fiind evident tema in World of Tanks Blitz, un joc de actiune popular disponibil in regim gratuit ce s-a presupus ca va ajunge in lumea mobile inca de vara anului trecut – aparut intai pe PC si Consola si sosit in cele din urma in lumea jocurilor dedicate smartphone-urilor. In cadrul PAX East 2015, am avut ocazia sa vedem jocul si sa va spunem despre el.

Cineva s-ar gandi ca este vorba de nimic mai mult decat o portare a jocului de pe consola si PC, dar ni s-a spus ca World of tanks Blitz pentru mobil a fost contruit de la zero si mai ales optimizat pentru jocurile online. In esenta aveti in control unul din cele 100 de tancuri disponibile si veti fi pus in scenariul in care trebuie sa efectuati diferite misiuni.

Inca de la inceput, trebuie sa recunoastem ca jocul este destul de intuitiv si usor de rulat – asa ca nu este necesar un timp indelungat pentru intelegerea modului de functionare. De fapt, puteti trece direct in modul game cu o acomodare rapida a schemei de control. Bataliile se extind pe peisaje extinse unde va trebui sa supravietuiti in aceste lupte de 7 vs 7 tancuri.

Luand in considerare ca jocul are o gama variata de tancuri din care sa alegeti, va trebui sa va ganditi bine ce unitate sa alegeti pentru ca fiecare unitate are propriile sale atribute. Spre exemplu, tancurile usoare se bazeaza in mod special pe viteza in timp ce tancurile masive sunt mai greoaie dar dispun de un arsenal mai mare. Fara indoiala, actiunea este pe repede inainte iar motorul grafic al jocului este de asemenea imbunatatit pentru a a reda cu precizie modul in care se misca si actioneaza tancurile.

Pentru acei dintre dumneavoastra interesati de World of Tanks Blitz, acesta este disponibil pentru Android si iOS in regim gratuit. 

*


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-03-10 23:50:14

Via: Phonearena.com
Citeste mai multe despre:  AccesoriiJocuriAplicatiiIOSAndroid;
Stire despre:  nu exista tag

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 1 plus 2?: