SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Durata de viata a bateriei disponibila pe Apple Watch a fost imbunatatita conform spuselor celor ce testeaza dispozitivul.

 In cursul zilei de ieri, Apple a sustinut un eveniment media in cadrul Yerba Buena Center pentru Arta Teatrala din San Francisco. Subiectul principal se presupune a fi Apple Watch.

Speram ca Apple va reusi sa umple cateva dintre golurile de ultima data, cum ar fi preturile pentru variantele dispozitivului in cauza, data de lansare a dispozitivului, daca este sau nu rezistent la apa, si cat timp de utilizare ofera bateria dispozitivului intre doua cicluri de reincarcare.

Aceasta ultima intrebare i-a facut pe multi potentiali clienti ai viitorului Apple Watch sa fie putin sceptici. Apple a declarat ca dispozitivul in cauza va necesita reincarcarea zilnica. Acei care au testat ceasul au declarat ca durata de viata a bateriei a fost imbunatatita. In timp ce dispozitivul initial avea o baterie ce oferea energie intre 2.5 si 4 ore pentru o utilizare intensa, dispozitivul poate fi folosit acum pana la 5 ore in acelasi regim de utilizare. Si in timp ce obiectivul Apple este sa obtina 18 ore de energie cu o utilizare modesta a aplicatiilor, a notificarilor si a ceasului in sine, Ceasul poate fi folosit in momentul de fata peste 24 de ore in acest regim.

“New York Times” a dezvaluit de curand ca utilizatorii Apple Watch pot activa un mod de “prezervare a energiei”, ceea ce conserva bateria disponibila pe dispozitiv. Modul “Power Reserve” poate fi activat oricand, chiar si cand bateria est 100% incarcata. Acesta diminueaza luminozitatea ecranului, comunica cu un iPhone la care este conectat numai la cererea utilizatorului si dupa doua secunde de inactivitate acesta se inchide. Apple a imbunatatit de asemenea perioada de timp necesara pentru reincarcarea completa a a bateriei dispozitivului. Folosind incarcatorul MagicSafe aceasta sarcina poate fi realizata in patru sau cinci ore.

Pentru a alerta utilizatorul ca bateria dispozitivul este scazuta, cu 20% ramase, Becul indicator al bateriei devine portocaliu. Atunci cand bateria este la 10%, indicatorul devine din portocaliu, rosu. Ca tot vorbim despre durata de viata a bateriei, acei care au testat Apple Watch declara ca atunci cand este conectat cu un iPhone, durata de viata a bateriei lui Watch nu este afectata semnificativ.

 


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-03-10 23:56:06

Via: Phonearena.com
Sursa: NYTimes    9to5Mac
Citeste mai multe despre:  SmartWatchApple;
Stire despre:  CCKEG 100 Watchim Watch;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 3 adunat cu 1?: