SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Samsung Galaxy S6 edge este aruncat pe podea dar supravietuieste acestui test violent

 Samsung a creat noul dispozitiv de la zero dupa ce Samsung Galaxy S5, a fost declarat ca fiind o dezamagire pentru clientii producatorului Taiwanez. Samsung Galaxy S6 edge dispune de un cadru de metal prins intre doua panouri de Gorilla Glas 4, una in fata si una in spate. Chiar daca Samsung Galaxy S6 Edge se bucura de un nou design destul de atragator, asta nu inseamna ca dispozitivul va fi in deplina siguranta daca este scapat pe jos. Cata protectie poate oferi un panou Gorilla Glass 4? Probabil ca urmatorul clip va aduce ceva lumina pe acest subiect.

Un clip cu calitate scazuta a fost incarcat pe YouTube in care o persoana isi descarca frustrarile pe un Samsung Galaxy S6 Edge.  Probabil ca este suparata la auzul vestilor ca Zayn MAlik a parasit formatia One Direction. Sau probabil ca este suparata pentru ca McDonald’s-ul din zona nu mai serveste McRibs. Sunt multe motive pentru care ar putea fi atat de deranjata dar nu asta este principala noastra preocupare in momentul de fata. Aceasta arunca dispozitivul in podea cu o viteza care ne face sa ne gandim mai degraba la reactiile jucatorilor de baseball cand se afla la prima baza.


In ciuda acestei aruncari, un test rapid arata ca Galaxy S6 edge a supravietuit evenimentului. Este destul de greu sa ne dam seama de starea dispozitivului din urma clipului dar se pare ca acesta nu a avut prea mult de suferit.  Pe masura ce ne apropiem de lansarea dispozitivului pe data de 10 aprilie, probabil vom vedea teste de cadere libera si teste de submersie in apa ceva mai clare si mai elaborate. Amintiti-va ca datorita carcasei de metal a noului dispozitiv, Samsung a retras certificarea IP67 pentru Galaxy S6 edge. Asta inseamna ca spre deosebire de Galaxy S5 care putea sa fie submersat la adancimea de 1 metru si sa nu existe nicio problema, noul dispoziitv ar trebui pastrat cu mare atentie departe de apa sau de alte lichide. 


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-03-29 23:29:08

Via: Phonearena.com
Sursa: YouTube
Citeste mai multe despre:  Samsungtest;
Stire despre:  Samsung G925F Galaxy S6 Edge Green;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
nu exista opinii

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 2 inmultit cu 3?: