SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

Renderizari de inalta rezolutie pentru LG G4

 Dupa ce au fost lansate zeci de renderizari pentru dispozitivul Samsung Galaxy S6 prins intr-o carcasa proprie, Verus se apuca de lucru inca odata. De data aceasta, producatorul de carcase a oferit cateva renderizari timpurii pentru viitorul LG G4, ce va fi lansat pe data de 28 Aprilie.

Din ce ne putem da seama, renderizarile in cauza sunt cel putin partial bazate pe imagini live ale LG G4 ( sau LG G4 stilus) ceea ce e un bun punct de plecare dat fiind faptul ca producatorul de dispozitive a pastrat la editia trecuta o asemanare destul de mare intre cele doua tipuri de dispozitive.  Observam un decupaj considerabil in zona camerei de luat vederi din fata, si semnatura NOW pe partea din spate. De asemenea, observam tot in partea din spate o zona pentru tastele de volum si un buton de power iesit in relief mai mult. Sunt prezente si decupaje pentru un flash LED dual-tone cu auto-focus laser in partea dreapta si respectiv partea stanga.  Carcasa dispune de asemenea de un grilaj pentru difuzorul dispozitivului pe partea din spate. Probabil cel mai important indiciu pe care il ofera aceasta carcasa este curbura sa, care ar confirma anumite zvonuri care spuneam ca viitorul LG G4 ar putea imprumuta cateva linii de design de la G Flex2.

Judecand dupa informatiile din cadrul unui raport GFX Bench al dispozitivului cu codul F5000x, noul dispozitiv ce va fi comercializat de compania va dispuned e un afisaj de 5.5. inch, cu o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli (534 ppi), un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB de memorie RAM, 32 de GB spatiu de stocare intern si o camera de 16 MP amplasata in spatele dispozitivului complementand o camera de 8 MP regasita pe fata dispozitivului pentru a efectua cele mai clare selfie-uri.


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-04-01 23:23:58

Via: Phonearena.com
Citeste mai multe despre:  LGLansare;
Stire despre:  LG G4050Samsung Galaxy S5 SCL23;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
  nicoleta: (2015-06-27 16:30:04)
Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email miauti65@yahoo.com
 raspunde

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 1 plus 2?: