SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Stiri

LG va dezvalui LG G4 pe data de 28 aprilie

 Viitorul dispozitiv de top ce va fi lansat de LG, LG G4, va fi dezvaluit in cadrul unui eveniment media de pe data de 28 Aprilie. Producatorul a inceput sa transmita invitatii pentru acest eveniment spunandu-le recipientilor sa “ salveze data”. Pe fata invitatiilor LG a pus mesajul “Vedeti grandiosul, simtiti grandiosul”. Evenimentul se va desfasura in New York, Londra, Seoul, paris, Singapore si Istambul. Din cauza diferentei de fus orar, pentru ultimele trei tari, evenimentul se va desfasura in data de 29 aprilie.

S-a tot zvonit despre specificatiile viitorului dispozitiv. Asta pentru ca au existat tot felul de scurgeri de informatii cu privire la phabletul ce va fi lansat de LG in cea de-a doua jumatate a anului. LG G4 Note va dispune de un LG G Pen, similar cu S Pen-ul oferit pentru Galaxy Note 4. Daca speculatiile se adeveresc, LG intentioneaza sa atace direct seria de dispozitive Galaxy Note cu acest phablet de top. Ne asteptam ca LG sa continue sa foloseasca o carcasa de plastic pentru LG G4, desi G4 Note ar trebui sa aiba o carcasa premium din metal.

De asemenea, vom regasi afisajul de 1440 x 2560 QHD lansat in cursul anului trecut odata cu LG G3. Din punct de vedere al schimbarilor la nivel de componente amintim si aparitia chipsetului Snapdragon 808.

In cursul anului, LG a negat zvonurile legate de posibilitatea supraincalzirii chipsetului folosit, cum a fost cazul Snapdragon 810, dar probabil ca exista si alte motive pentru care acestia aleg noul chipset pentru LG G4. Snapdragon 810 ar putea fi rezervat pentru urmatorul dispozitiv de top ce va fi lansat de cei de la LG, LG G4 Note.

Chiar daca in momentul de fata tot ceea ce avem sunt speculatii, de un lucru putem fi siguri. Orice nelamurire am avea cu privire la acest dispozitiv va fi clarificata pe data de 28 aprilie. 


 


autor: Alexandru - Gabriel Boros
data: 2015-04-01 23:32:49

Via: Phonearena.com
Sursa: AndroidHeadlines
Citeste mai multe despre:  SmartphoneAspecte interesanteLansareLG;
Stire despre:  LG G4050;

Opinii si comentarii

vezi mai multe mesaje
  nicoleta: (2015-06-27 16:29:24)
Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email miauti65@yahoo.com
 raspunde

 Nume: sau     
 Email:  
 Opinie:  
 Notifica-ma: * Vreau sa fiu anuntat pe email daca raspunde / comenteaza cineva la aceasta discutie  
 Facebook post: * trebuie sa faceti logout apoi sa va logati cu Facebook  
 Cat face 3 inmultit cu 3?: