SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
  • Home
  • Telefoane
  • Teste
  • Stiri
  • Anunturi
  • Clasamente
  • Magazin
  • Download
  • Contact
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

 
marius Trimite mesaj

Thursday 24th September 2009
Telefoane personale: nu detine

Ai un telefon de vanzare? Adauga-l aici! Oferta va aparea la pagina telefonului.

 Opinie
 cosmote as dori eu.ms!
  la telefonul Huawei Ascend G300
 
 Opinie
 de unde-l cumpar.
  la telefonul Sony CMD Z7
 
 Opinie
 salut,de unde pot sa achizitionez o carcasa pt acest model de telefon???
  la telefonul ZTE Cosmote Smart Play
 
 Opinie
 am si eu asemenea tel schimbat de tri ori ,acu nu mai merge deloc,adica ,lam incarcat la pc si dupa ce lam scos sa oprit,al aprind si apare windows,am incercat multe dar tot nu porneste,e cineva care sa ma ajute
  la telefonul Mediatek GPS-W1
 
 Opinie
 Prietena mea si-a luat Samsung s3 mini si tot “butonandu-l” pe al ei m-am convins sa imi iau si eu unul. Oricum voiam sa imi schimb HTC-ul pe care il avea pentru ca se zgariase si m-a captivat ecranul de la s3 mini. Citisem multe despre ecranul super amoled dar chiar e o diferenta fata de ecranul LCD pe care il avea HTC-ul. Face si poze foarte calitative . Are si o memorie mai buna, 16Gb fata de 4 Gb de la Htc care se terminau imediat si trebuia sa sterg mai mereu din poze, muzica.
  la telefonul Samsung I8190 Galaxy S III mini
 
 Opinie
 nu citeste mp4,nici H263,H264.nici toate formatele 3GP.
  la telefonul Alcatel OT-710
 
 Opinie
 telefon nokia 1100 primele soft-uri in stare excelenta pret 25000 euro
  la stirea Banalul Nokia 1100 - pret de 25.000 euro pentru hackeri
 
 Opinie
 cum activam bluetooth-ul ?
  la telefonul Samsung E2121
 
 Opinie
 eu personal am avut foarte multe marci si modele de telefoane dar va pot spune ca se impart in doua categorii: -Iphone -si restul. daca doresti doar telefon sa vb la el,si nokia 1100 este perfect,daca doresti si altceva sau un dizpozitiv higt-tech iphone este cel mai indicat. Asta nu inseamna ca dizpozitivele samsung,htc,motorola,sony sunt mai prejos...din contra sunt excelente si unele dintre ele depasesc tehnic iphonul. Dar Iphone inseamna inovatie deoarece Apple au fost primii care au dezvoltat acest tip de dizpozitiv cu touch si aceasta interfata,atunci cand ceillaltii dezvoltau terminale cu butoane si camere avansate de fotografiat.Iphone inseamna trend,ce creeaza Apple este acceptat si iubit de utilizatori..si imediat copiat de concurenta. exemplu: -ecran touch(copiat de toti prod.de telefoane) -aplicatia iTunnes si AppStore(copiata imediat in market) -siri (copiat in alte programe de ceilalti etc). un alt motiv pentru care Iphone este peste restul telefoanelor este faptul ca momentan iOS este cel mai performant soft creat,procesoarele Apple sunt cele mai reusite la telefoane,interfata folosita este ceea mai reusita. puncte slabe la iphone este faptul ca iOS a ramas la fel de rigid si politica Apple este la fel de fixista ca la inceput.
  la telefonul Apple iPhone 4
 
 Opinie
 Apple incepand cu primul dizpozitiv Iphone 2G au introdus pe piata o altfel de comunicare si legatura individ-terminal de asemenea interfata folosita de Apple la aceste dizpozitive este una foarte usoara si intuitiva pentru utilizatori.acest lucru a creat un bum pe piata telefoanelor,creeand o isterie generala.amintiti-va isteria de la Iphone 3G si 3GS,cozi interminabile pt achizitionarea unui dizpozitiv Iphone.Apple a venit cu ceva nou,revolutionand piata telefoanelor.Acest lucru a fost imediat copiat-imprumutat de celelalte marci telefoane si creatori de softuri.De asemenea specificatiile tehnice ale primelor Iphone erau foarte avansate fata de competitori,facand din Iphone un dizpozitiv foarte reusit.pe parcurs Apple au continuat aceasta traditie,iar marci precum Samsung,Htc,Motorola,Sony au prins din urma acest trend si aceasta dorinta de tehnologie High-tech creand dizpozitive la fel de bune si performante(desi la inceput toti au inceput cu stangul).Numai Nokia au ramas in urma intrucat au dorit sa isi pastreze traditia softului adica depasitul simbian ,facand dizpozitive depasite fata de cerintele de piata(s-au limitat la camera de 1 mil megapixeli,lentile Carl Zeiss si alte concepte Nokia depasite) ramanand in urma cu cerintele pietei.
  la telefonul Apple iPhone 4