SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

Istoria AlcatelAlcatel-Lucent este principalul furnizor de solutii de telecomunicatii la cheie din Romania si are o activitate complexa, constand in cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanta si consultanta.

Alcatel si Lucent si-au unit fortele pentru a forma cea mai importanta companie care furnizeaza solutii de comunicatii la nivel mondial.
Alianta dintre Alcatel si Lucent genereaza o companie care transcede dimesiunile granitelor nationale. Diversitatea culturala, prezenta in 130 de tari fac din Alcatel-Lucent un partener pentru fiecare piata locala, pentru fiecare client, oriunde s-ar afla.
Alcatel-Lucent este principalul furnizor de solutii de telecomunicatii la cheie din Romania si are o activitate complexa, constand in cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanta si consultanta.


In Romania, Alcatel-Lucent este principalul furnizor de solutii de telecomunicatii la cheie si are o activitate complexa, constand in cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenanta si consultanta. Alcatel-Lucent a creat o relatie pe termen lung cu clientii sai, furnizand solutii la cheie pentru companii pentru Orange, Romtelecom, Zapp, CFR, Transelectrica, dar si pentru institutii publice.

Alcatel-Lucent furnizeaza solutii care permit operatorilor, marilor companii si institutiilor publice din intreaga lume sa ofere servicii de comunicatii de voce, date si video utilizatorilor finali. Compania este lider mondial in comunicatii de banda larga fixe si mobile, in convergenta, in tehnologii, aplicatii si servicii IP si ofera solutii la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicatii utilizatorilor individuali, acasa, la servici sau in timpul deplasarilor acestora.

Activitatea Alcatel-Lucent este organizata in cinci mari divizii:

  • Comunicatii mobile, Comunicatii fixe, Convergenta comunicatiilor: trei divizii care impreuna formeaza grupul “Servicii pentru operatori”
  • Comunicatii pentru mari companii
  • Operatiuni


Compania Alcatel-Lucent are cea mai experimentata echipa din domeniu si cea mai larga organizatie de cercetare-dezvoltare in domeniul comunicatiilor.

Telefoanele mobile Alcatel au fost printre cele mai de succes telefoane produse.Modelul OTE (One Touch Easy) este condiderat si in acest moment unul dintre cele mai bune telefoane mobile produse vreodata.Cat despre modelele noi acestea au o fiabilitate excelenta,rar apar defecte.Vanzarile sunt insa mici datorita faptului ca nu sunt foarte bine promovate si nici nu urmaresc segmente bine definite din piata.