SAU  Contul meu: Log in | Creeaza cont
compara telefoane

Top Marci

Toate Marcile

 

Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800 - opinii si comentarii


Din pacate nu poti sa ii pui singur chiar daca ii faci update soft nu te lasa sa selectezi alta regiune.Asa ca trebuie sa mergi la service si il rezolva in 15 minute.Incearca aici http://www.flashgsm.ro/index.php?action=contact


Help. Dragut telefonul dar meniu in limba romana nu are, de unde si cum gasesc? Multumesc anticipat.

  • Email
  • Emil
  • 2012-12-07 22:03:53

Din cate se vorbea inainte sa fie scos pe piata WM7 in 2010 stiu ca se spunea ca nu o sa suporte Adobe Flash. Dupa ce a fost scos pe piata Adobe a anuntat ca nu o sa dezvolte pentru WM7 un player apoi ca o sa dezvolte dar pana la urma cred ca nu au dezvoltat. Si stiu ca majoritatea sistemelor de supraveghere merg cu Adobe Flash. INcearca sa vezi optiunile sistemului de supraveghere sa vezi daca mai are si alte modalitato de a te uita pe camere.


Dadustar, te rog, inca o problema: nu pot vedea camerele de supraveghere. Nu am player cu care sa deschid imaginea ? Multumesc.


Este o problema cunoscuta de la Nokia Lumia 800 si toti spera sa il rezolve la urmatorul update software. De fapt urmatorul update WM7. Cand intra in sleep mode deconecreaza WiFi. Atentie daca il lasi sa downloadeze ceva va trece automat in mod retea si in functe de abonamentul pe care il ai iti va consuma.


Cred ca am descoperit cauza decuplarii tel. de la router. \"Economizorul\" de baterie decupleaza legatura WI-FI care este mare consumatoare de energie. Iata, tel. functioneaza de minute bune in conexiune WI-FI fara probleme, dar este conectat la USB (se incarca). In concluzie, bateria trebuie sa fie incarcata la o conexiune WI-FI sau telefonul conectat USB.

  • Email
  • Tiberiu Damacus
  • 2012-10-20 20:24:54

Routerul este Huawei HG655b. Multumesc Dadustar.


Ce router ai? Apple? ala face figuri cu aproape orice device in afara de Apple. Daca ai router treaba e la fel de simpla. NU este compatibil 100% cu el. INcearca cu un router cat de cat de marca. D-Link, Netgear etc.... raspunde


Dupa 2-3 minute de conecxiune WI_FI cu router-ul conexiunea se intrerupe. Stie cineva de ce ?


nokia lumia 800 are si in romana meniul

  • Email
  • gina
  • 2012-07-30 15:02:34

stie cineva daca este si optiunea in limba romana a meniului???


din cate am vazut pe net, nokia lumia 800 va aparea si pe piata de la noi la inceputul anului viitor , la un pret incepand de la 420 euro ( acum nu stiu daca cu taxe sau fara )


Nokia Lumia 800 şi Lumia 710 primele smartphone-uri Nokia cu OS Windows Phone. 2 telefoane capabile, cu un sitem de operare nou. Nokia Lumia 800 este prezentat ca pe un gadget dedicat socializării online.